Παγκόσμια διάκριση για 14χρονη από τα Γιαννιτσά

Παγκόσμια διάκριση για 14χρονη από τα Γιαννιτσά – Η ζωγραφιά που συγκλόνισε όλο τον κόσμο!

Έναν ακόμη λόγο να αισθανόμαστε υπερήφανοι έχουμε από σήμερα, καθώς η κάρτα με τη ζωγραφιά μιας 14χρονης μαθήτριας από τα Γιαννιτσά πρόκειται να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία Δεμιρτζόγλου, μαθήτρια της Β΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό του οργανισμού Postcards for Peace, στην κατηγορία 12-16 ετών, με τη ζωγραφιά της που θα τυπωθεί σε καρτ ποστάλ και θα πωληθεί για να προωθήσει το μήνυμα της ειρήνης.

postcards-for-peace

«Ζωγραφίζω από πολύ μικρή και όταν έμαθα για το διαγωνισμό, ήθελα πολύ να συμμετάσχω. Ήθελα να εκφράσω το γεγονός ότι είμαστε όλοι ίσοι και πρέπει να ζήσουμε με ειρήνη», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η 14χρονη μαθήτρια που εμπνεύστηκε το θέμα της από την προσφυγική κρίση και συμπεριέλαβε στη ζωγραφιά της τους διαχρονικούς στίχους «Imagine all the people living life in peace» του John Lennon.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Postcards for Peace έχει στόχο την προώθηση της ισότητας και της διαφορετικότητας και μέσω της ιστοσελίδας του, παρακινεί τον κόσμο να υποβάλλει σχέδια για κάρτες τα οποία στη συνέχεια αναρτώνται και μπορούν να εκτυπωθούν.

Το διαβάσαμε εδώ

http://bit.ly/2daPOQC

Δείτε επίσης τα εξής:

Μάγεψε την Ευρώπη ομάδα του F-16 «ΖΕΥΣ» (Εικόνες κ... Εντυπωσίασε ο «ΖΕΥΣ» στο «Danish Airshow 2016» και στο «Belgian Air Force Days» (ΒΙΝΤΕΟ). H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16...
Ο Πατρινός Ευάγγελος Σκόδρας ανακάλυψε την πληκτρο... Ο Πατρινός Ευάγγελος Σκόδρας έκανε μία ανακάλυψη με την οποία μπορούμε να πληκτρολογούμε στο κινητό μας χρησιμοποιώντας μόνο τα μάτια μας! Ο Ευάγ...