Ελληνίδα βραβεύεται για τη συμβολή της στη Χημική Μηχανική

Ελληνίδα βραβεύεται για τη συμβολή της στη Χημική Μηχανική.

Η Μαριάνθη Ιεραπετρίτου έχει επιλεγεί για να λάβει το βραβείο Computing in Chemical Engineering για το 2016 (για τη χρήση υπολογιστών στην Χημική Μηχανική) από το Τμήμα CAST του Αμερικανικού Ινστιτούτου Χημικών Μηχανικών (AIChE).

Marianthi-Ierapetritou2

Είναι μια σημαντική τιμή, δεδομένου ότι αναγνωρίζει την εξαιρετική συμβολή επιστημόνων στην εφαρμογή της πληροφορικής και των συστημάτων τεχνολογίας στη Χημική Μηχανική. Το βραβείο χρηματοδοτείται από την εταιρεία The Dow Chemical Company και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο $3.000. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαριάνθη Ιεραπετρίτου είναι η πρώτη γυναίκα αποδέκτης του συγκεκριμένου βραβείου.

Οι προηγούμενοι παραλήπτες του βρβαείου είναι μεταξύ άλλων οι Mark Stadtherr, Jim Rawlings, Larry Biegler, Χρήστος Γεωργάκης, Manfred Morari, LT Fan, R Taylor, Frank Doyle, Χριστόδουλος Φλούδας, Eric Ydstie, Γιάννης Κεβρεκίδης, Venkat Venkatasubramanian, Νίκος Σαχινίδης , Paul Barton, Στράτος Πιστικόπουλος, Jay Lee, Richard Braatz και Rafi Γκάνι.

http://bit.ly/2b6UoQm

Δείτε επίσης τα εξής:

Έλληνας ο μεγαλύτερος εφοπλιστής στον κόσμο στη Ll... Σύμφωνα με την Lloyd’s List Top 100 του 2015, οι Έλληνες συνεχίζουν κυριαρχούν στην εμπορική ναυτιλία με 13 εφοπλιστές στους πρώτους 100! Την παντο...
Μάγεψε την Ευρώπη ομάδα του F-16 «ΖΕΥΣ» (Εικόνες κ... Εντυπωσίασε ο «ΖΕΥΣ» στο «Danish Airshow 2016» και στο «Belgian Air Force Days» (ΒΙΝΤΕΟ). H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16...