Μάγεψε την Ευρώπη ομάδα του F-16 «ΖΕΥΣ» (Εικόνες και βίντεο)

Εντυπωσίασε ο «ΖΕΥΣ» στο «Danish Airshow 2016» και στο «Belgian Air Force Days» (ΒΙΝΤΕΟ).

H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» συμμετείχε σε αεροπορικές επιδείξεις σε Δανία και Βέλγιο.Το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα εικόνες και βίντεο από τις επιδείξεις της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» στο «Danish Airshow 2016», το οποίο διεξήχθη στην αεροπορική βάση Skrydstrupn της Δανίας.«Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016, η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» συμμετείχε στο «Danish Air Show 2016»», σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΑ.

«Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, η Ομάδα συμμετείχε στην αεροπορική επίδειξη «Belgian Air Force Days», η οποία διεξήχθη στην αεροπορική βάση Florennes του Βελγίου,» επισημαίνει επίσης η ανακοίνωση.

«Στο Βέλγιο η Ομάδα παρουσίασε το νέο πρόγραμμα επίδειξης, για το οποίο απέσπασε από τους Άγγλους αξιολογητές του «Royal International Air Tattoο» τα ευμενή σχόλιά τους, ως μια από τις πιο επαγγελματικές και άρτιες εμφανίσεις» τελειώνει η ανακοίνωση.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο:

2016-07-06-zeus-0087-600x399-2 zeus zeus (2) zeus (1)

 

 

http://bit.ly/29uYu5w

Δείτε επίσης τα εξής:

Ανακάλυψε φάρμακο για τις αρρυθμίες της καρδιάς... Η Αγγελική Ασημάκη είναι ερευνήτρια παθολογοανατόμος στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ  και στο Νοσοκομείο «Beth Israel Deaconess» της Βοστώνης. Ως μέλος ερευ...
Κύπριος καθηγητής: Nέα αντικαρκινικά φάρμακα... Κύπριος καθηγητής δίνει μεγάλες ελπίδες με τα νέα αντικαρκινικά φάρμακα που δημιουργεί. «Υπάρχουν μεγάλες ελπίδες ότι σύντομα θα έχουμε φάρμακα για π...