Στην Αυστραλία για σειρά διαλέξεων ο εξυπνότερος Έλληνας

Στην Αυστραλία για σειρά διαλέξεων ο εξυπνότερος Έλληνας.

Στην Αυστραλία βρίσκεται για σειρά ομιλιών και επαφών, ο Καθηγητής Νίκος Λυγερός, ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης και ένας από τους 50 πιο έξυπνους ανθρώπους στον κόσμο, όπως αναφέρεται.Περισσότερα ακούμε στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Θέμη Καλλό.

lygeros

Ο ερχομός του Νίκου Λυγερού στην Αυστραλία γίνεται με πρωτοβουλία Ομογενών, παροικιακών φορέων καθώς και της Επιτροπής Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Θηλέων St George στο προάστιο Kogarah του Σύδνεϋ.

Ο κ. Λυγερός έφθασε χθες βράδυ και σχεδόν κάθε ημέρα, στις περίπου δύο εβδομάδες που θα διαρκέσει η περιοδεία του, το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τουλάχιστον μια ομιλία σε παροικιακούς οργανισμούς και πανεπιστήμια στην Μελβούρνη και το Σύδνεϋ.

Θα μιλήσει για θέματα όπως «Η τέχνη της Στρατηγικής», «η συνέχεια του βυζαντινού πνεύματος», «η Γενοκτονία των Ποντίων», «η διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας», «η αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου», και άλλα.

 

http://bit.ly/1O4fsYo

Δείτε επίσης τα εξής:

Σωκράτης ο αρχαίος φιλόσοφος που ξεχώρισε …... Ο Σωκράτης γεννήθηκε το 470 π.Χ. και πέθανε το 399π.Χ. στην Αθήνα, στον Δήμο Αλωπεκής. Ήταν από μια ταπεινή οικογένεια όπου ο πατέρας του Σωφρονίσκος ...
Αυστραλία και Ελλάδα στις 30 καλύτερες χώρες στον ... Στην 6η θέση η Αυστραλία και στην 29η η Ελλάδα, σύμφωνα με τον κατάλογο της "Telegraph". Την 29η θέση στην κατάταξη των 50 δημοφιλέστερων χωρών στο...