Ταλαντούχο 16χρονο κορίτσι που ζωγραφίζει εντυπωσιακούς πίνακες! 

Η 16χρονη Ελληνίδα Δήμητρα Μιλάνο που ζει μόνιμα στην Αμερική μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον γεμάτο τέχνη και ζωγραφίζει ίσως τους πιο εντυπωσιακούς πίνακες που έχετε δει!

Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν μόλις είχε αρχίσει να ζωγραφίζει, οι γονείς της άνοιξαν ένα Ινστιτούτο Τέχνης.

πίνακες

Τότε της επέτρεψαν να παρίστανται σε όλα τα μαθήματα που εκείνη ήθελε. Από κλασικές τεχνικές ζωγραφικής μέχρι τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Σιγά σιγά οι δεξιότητες της αναπτύσσονταν και ταυτόχρονα μεγάλωνε η επιθυμία της να ζωγραφίζει. Στη συνέχεια ξεκίνησε εκπαίδευση κατ’οίκον και αφιέρωσε όλο της τον ελεύθερο χρόνο στη ζωγραφική.

πίνακες

Σήμερα, η Δήμητρα είναι μια διάσημη επαγγελματίας καλλιτέχνης. Το ταλέντο της μοναδικό και σίγουρα θα την δούμε στο μέλλον με περισσότερα έργα στο ενεργητικό της.
πίνακες
Η σελίδα της στο διαδίκτυο είναι dimitramilan.com όπου μπορείτε να βρείτε και έργα της προς πώληση.
http://bit.ly/2aIybLD

Δείτε επίσης τα εξής:

Ο Πατρινός Ευάγγελος Σκόδρας ανακάλυψε την πληκτρο... Ο Πατρινός Ευάγγελος Σκόδρας έκανε μία ανακάλυψη με την οποία μπορούμε να πληκτρολογούμε στο κινητό μας χρησιμοποιώντας μόνο τα μάτια μας! Ο Ευάγ...
Δυο χρυσά και δυο αργυρά η ομάδα μας της Μαθηματικ... Διάκριση για την ομάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στον διαγωνισμό Seemous 2016. H ομάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στον διαγωνισμό Se...