Συνάντηση Παυλόπουλου με Μπαχ και ραντεβού στην αρχαία Ολυμπία

Συνάντηση Παυλόπουλου με Μπαχ και ραντεβού στην αρχαία Ολυμπία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνάντησε τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, στο Ολυμπιακό Μουσείο της Λωζάνης.

Συνάντηση-Παυλόπουλου-αρχαία-Ολυμπία

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα Ολυμπιακού και αθλητικού ενδιαφέροντος ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα των προσφύγων, με όλους τους παριστάμενους να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να αντιμετωπιστεί το δράμα αυτών των ανθρώπων που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για μία πιο ειρηνική και καλύτερη ζωή.

Ο Τόμας Μπαχ εξήρε για μία ακόμα φορά το έργο της ΕΟΕ ενώ επισήμανε και τις προσπάθειες που έχει κάνει, βοηθώντας τους πρόσφυγες στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας του Ελαιώνα, το οποίο είχε επισκεφτεί στα τέλη Ιανουαρίου.

http://bit.ly/1W2muOc

Δείτε επίσης τα εξής:

Kορυφαίος στον κόσμο ο 17χρονος Καραλής!... Μεγάλη εμφάνιση ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος πέρασε τα 5.55μ στο μήτινγκ της Οστράβα στην Τσεχία, επίδοση που τον έφερε στην κορυφή της παγκόσμιας λίσ...
Ο Πετρούνιας πήρε ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο!... Ο Πετρούνιας πήρε ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο! Πρόβα για μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το καλοκαίρι έκανε ο Λευτέρης Πετ...