Τη Μ. Τετάρτη η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

Aθήνα : Τη Μ. Τετάρτη η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο.

Η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας αποτελεί μία στιγμή μοναδικού συμβολισμού και υπερηφάνειας για την Ελλάδα, η οποία θα προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Με την αφορμή αυτή, τη Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου στις 5:00 το απόγευμα, η Ελλάδα θα βρεθεί δυναμικά στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας, θυμίζοντας σε όλο τον κόσμο ότι η μεγαλύτερη «Παγκόσμια Παράδοση» είναι Ελληνική.

Στις 27 Απριλίου, το ραντεβού είναι στις 5.00 το απόγευμα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με ελεύθερη είσοδο, για να στείλουμε ηχηρό παγκόσμιο μήνυμα από το Καλλιμάρμαρο προς όλο τον κόσμο, ενώνοντας τις φωνές μας με τον Σάκη Ρουβά για να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα.

Από τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, την Ελλάδα, θα ενώσουμε τις φωνές μας και θα στείλουμε τις ευχές μας στους Έλληνες Αθλητές που φέρουν περήφανα τα χρώματα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίo της Βραζιλίας.

http://bit.ly/1SYQEg7

Δείτε επίσης τα εξής:

Τέσσερα πανελλήνια ρεκόρ η άρση βαρών σε πάγκο... Τέσσερα πανελλήνια ρεκόρ η άρση βαρών σε πάγκο  με άτομα με  αναπηρίες . Τέσσερα πανελλήνια ρεκόρ, όλα στους άνδρες, σημάδεψαν το πανελλήνιο πρωτάθλ...
Ο Πετρούνιας πήρε ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο!... Ο Πετρούνιας πήρε ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο! Πρόβα για μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το καλοκαίρι έκανε ο Λευτέρης Πετ...