«ΟΔΥΣΕΙΑ» του Νίκου Καζαντζάκη από τις εκδόσεις Καζαντζάκη

Μπες και εσύ στην κλήρωση για 1 σπάνιο χειρόγραφο έντυπο την «ΟΔΥΣΕΙΑ» του Νίκου Καζαντζάκη από τις εκδόσεις Καζαντζάκη.

Κάνετε like στη σελίδα του greekaffair.gr στο facebook ενώ στην συνέχεια στείλτε μας τα στοιχειά σας (ονοματεπώνυμο και τηλ) και τον τίτλο του βιβλίου και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση! Καλή επιτυχία!

unnamed (2)

Το www.greekaffair.gr σε συνεργασία με της Εκδόσεις ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ http://www.kazantzakispublications.org/ σας προσφέρουν μια σπάνια επανέκδοση της ΟΔΥΣΕΙΑΣ του Νίκου Καζαντζάκη 1883-1957. 

Αποτελεί πιστή ομοιοτυπία της πρώτης έκδοσης του τον Δεκέμβριο του 1938 στην Αθήνα σε 301 μόνο Αντίτυπα 24 με ένα γράμμα του αλφάβητου στο καθένα (Α-Ω) και άλλα 207 με αρίθμηση (1-277). Όλα τα αντίτυπα υπεγράφησαν τότε από τον ποιητή.

 

Μπείτε στην κλήρωση:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

Το μήνυμά σας

 

 

http://bit.ly/23gosQF

Δείτε επίσης τα εξής:

Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράστα... Διαγωνισμός: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «ΤΟ ΣΩΣΕ» , στο Θέατρο ΖΙΝΑ. «ΤΟ ΣΩΣΕ» Του ΜΑΪΚΛ ΦΡΕΪΝ Έναρξη 20 Οκτωβρίου, στο Θέατρο ΖΙΝΑ...
Διεκδικήστε προσκλήσεις για τα «Τα βήματα των χωρι... Κερδίστε δύο διπλές προσκλήσεις για τα «Τα βήματα των χωρισμένων εραστών» στο Nixon την Κυριακή 17 Απριλίου  με την Παυλίνα Στυλιανού. Η Παυλίνα Στυλ...