Δωρεάν μαθήματα yoga στα πάρκα της Αθήνας

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προσκαλεί το κοινό να μυηθεί στα μυστικά της yoga και να ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία αναζωογόνησης στα πάρκα της Αθήνας, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής, YogaWorks πιστοποιημένης δασκάλας 200Η (RYT 200H), Σοφιάννας Στασινού.

yoga_sta_parka

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εξασφαλίσουν τη θέση τους εγκαίρως δηλώνοντας συμμετοχή στα γυμναστήρια του Οργανισμού.

Τα μαθήματα είναι για όλα τα επίπεδα και το μόνο που θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους oi συμμετέχοντες είναι το ατομικό τους στρωματάκι και ένα παρεό ή ζακέτα.

Πρόγραμμα

Κυριακή 12 Ιουνίου, ώρα 19.00 – 21.00 : Πεδίον του Άρεως (είσοδος από το άγαλμα Βασ. Κωνσταντίνου)
Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 19.00 – 21.00 : Ανοιχτό θέατρο Κολωνού (Ιωαννίνων & Καπανέως, στάση Μετρό: Σεπόλια)
Κυριακή 3 Ιουλίου, ώρα 19.00 – 21.00 : 344ο Ανοιχτό Αθλητικό Κέντρο (Κυμαίων & Δημοφώντος, Κόνιστρα – Άνω Πετράλωνα)
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 5284875 & 876.

http://bit.ly/1TOwFlv

Δείτε επίσης τα εξής:

Η κατάθλιψη και το άγχος είναι ενδείξεις δυναμισμο... Τα συναισθηματικά προβλήματα δεν αποτελούν επιλογή και κανείς δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με την κατάθλιψη ή το άγχος. Μπορεί να εμφανιστούν λόγω ...
Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο με το tagging;... Το tagging είναι η πιο συνηθισμένη και βασική μορφή γκραφίτι και αποτελεί, στην ουσία, την υπογραφή του καλλιτέχνη. Μπορεί να κρύβει ένα κρυφό μήνυμα ...