Συναγερμός στο Λιμενικό: Αγνοείται ναυτικός του πλοίου «Έλυρος».

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού Κόλπου και του Μυρτώου πελάγους, για τον εντοπισμό αγνοούμενου 34χρονου ναυτικού, μέλος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΕΛΥΡΟΣ», που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 34χρονος που είναι επίκουρος, δεν εμφανίστηκε στην καμπίνα του και συνάδελφός του ενημέρωσε στις 4.30 τα ξημερώματα τον πλοίαρχο του πλοίου.

Παρά τις αναζητήσεις μέσα στο πλοίο, ο ναυτικός δεν βρέθηκε και ο πλοίαρχος του «ΕΛΥΡΟΣ» ενημέρωσε άμεσα το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά για πιθανή πτώση του 34χρονου στη θάλασσα.

Στην επιχείρηση αναζήτηση του ναυτικού συμμετέχουν δύο πλωτά σκάφη του λιμενικού, ελικόπτερο, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και παραπλέοντα πλοία.

To διαβάσαμε εδω 

http://bit.ly/2hyoq1j

Δείτε επίσης τα εξής:

Έκτακτη επικαιρότητα:Άγνωστοι πυροβόλησαν τον Ρώσο... Έκτακτη επικαιρότητα o πρέσβης της Ρωσίας στην Τουρκία, πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια έκθεσης στην Άγκυρα. https://twitter.com/KurdishQuestion/status...
Ανατρέπεται η ισορροπία στο Αιγαίο... Ανατρέπεται η ισορροπία στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν μιλά για «χαμένες πατρίδες» Η Άγκυρα έχει δρομολογήσει την αγορά 100 μαχητικών F-35, η Αθήν...