Απάκι με Μέλι του Γιώργου Τσελεμεντέ

Απάκι με Μέλι του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΒΙΒΛΙΟ-ΚΛΗΡΩΣΗ-ΓΙΩΡΓΟ-ΤΣΕΛΕΜΤΝΕ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά στο μέγεθος οδοντογλυφίδας

Τα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο θρούμπι.

Κόβουμε το απάκι σε λεπτές φέτες και το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο να πάρει λίγο χρώμα.

Σβήνουμε με άσπρο ξύδι και προσθέτουμε το μέλι.

Σιγοβράζουμε λίγο για να σφίξει η σάλτσα.

 

ΥΛΙΚΑ 

 250 γρ απάκι

2 καρότα

1 μαραθόριζα μεγάλη

2 κουταλιές σούπας θυμαρίσιο μέλι

2 σφηνάκια άσπρο ξύδι

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Θρούμπι

 

http://bit.ly/1ZTcKFV

Δείτε επίσης τα εξής:

«Κατσικάκι Στήθος στο Φούρνο» του Σεφ Γιώργου Τσελ... Καλημέρα... Σε όσους  έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν, δίνω αυτή τη συνταγή με κάποια  μυστικά του παππού μου για να φάτε "Κατσικάκι Στήθος στο Φούρν...
Ρεβυθοκεφτέδες : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ.... Ρεβυθοκεφτέδες Δοκιμάστε την συνταγή μου για Ρεβυθοκεφτέδες. Υλικά 2 φλιτζ. τσαγιού ρεβίθια, μουσκεμένα αποβραδίς 3/4 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι,...