Καλημέρας σας και καλή χρονιά και από εμένα το Γιώργο Τσελεμεντέ. Ξεκινάμε την χρονιά μας με μια συνταγή που έχει άρωμα από ελληνική γη »Αυγόχορτα στο τηγάνι».

ΥΛΙΚΑ

½ ΚΙΛΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΟΡΤΑ

5 ΑΥΓΑ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ

1 ½ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ

½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΙΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

Καθαρίζουμε τα χόρτα τα πλένουμε πολύ καλά και τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε τα χόρτα ανακατεύουμε προσθέτουμε αλάτι πιπέρι τον άνιθο και αφήνουμε να κρυώσουν, κατόπιν προσθέτουμε την φέτα κομματιασμένη. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με λίγο αλάτι πιπέρι και το αλεύρι και το μοιράζουμε σε 4 μπολ. Αλείφουμε ένα αντικολιτικό τηγάνι με λίγο λάδι και μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα το ένα μείγμα από το μπολ, ψήνουμε την ομελέτα και από τις δυο πλευρές βάζουμε στη μέση λίγο από το μείγμα με τα χόρτα και τυλίγουμε , επαναλαμβάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα 3 μπολ και σερβίρουμε.

 

http://bit.ly/2j389S8

Δείτε επίσης τα εξής:

Μυδοπίλαφο : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ... Μυδοπίλαφο - Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ Υλικά για Μυδοπίλαφο : 1 κιλό μύδια 1 ποτηράκι ούζο 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμέ...
«Σορμπέ ροδάκινο» του Γιώργου Τσελεμεντέ... Το γλυκό της εβδομάδας "Σορμπέ ροδάκινο" του Γιώργου Τσελεμεντέ. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με τη ζάχαρη για να βράσουν...

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.