Γάβρος Λαδορίγανη του Γιώργου Τσελεμεντέ

Γάβρος Λαδορίγανη του Γιώργου Τσελεμεντέ

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πλένουμε το γαύρο και του αφαιρούμε την κοιλιά του. Τον απλώνουμε σε ένα ταψί τον αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε όλα τα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε από επάνω την ρίγανη να πάει παντού. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα από επάνω ο γαύρος μας.

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΓΑΥΡΟ

1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΗΛΙΕΛΑΙΟ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ ΑΡΕΤΣΙΝΩΤΟ

ΡΙΓΑΝΗ (ΑΡΚΕΤΗ)

http://bit.ly/292ZkWQ

Δείτε επίσης τα εξής:

Συνταγή: Παραδοσιακή Κοτόπιτα του Γιώργου Τσελεμεν... Ένα από τα πιο γευστικά και λαχταριστά στοιχεία της ελληνικής κουζίνα είναι οι πίτες. Σήμερα θα σας μάθω πως να μαγειρεύετε την τέλεια κοτόπιτα. ΥΛΙ...
Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια του Γιώργου Τσελεμε... Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια του Γιώργου Τσελεμεντέ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, κ...