Γαρίδες Δενδρολίβανο του Γιώργου Τσελεμεντέ

Καλημέρα Φίλες και φίλοι μου σήμερα η Μαγειρική μας έχει Γαρίδες Δενδρολίβανο του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα αντικολητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί σε χαμηλή φωτιά, βάζουμε τις γαρίδες τις αλατοπιπερώνουμε και τις σιγοψήνουμε γυρνώντας τες τακτικά.
Παίρνουμε το κλωνάρι δενδρολίβανου κρατάμε τα φύλλα του και τα πλένουμε καλά.
Όταν είναι έτοιμες προσθέτουμε το δενδρολίβανο και το αφήνουμε να βγάλει τα αρώματα του.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και γαρνίρουμε με τα βραστά λαχανικά.

ΥΛΙΚΑ:

4 ΓΑΡΙΔΕΣ

30 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

½  ΚΛΩΝΑΡΑΚΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΡΕΣΚΟ

ΒΡΑΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ( ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ)

 

http://bit.ly/24PUMp4

Δείτε επίσης τα εξής:

ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ: Tο πιάτο της Ημέρας του Chef... Αγαπητοί φίλοι καλημέρα είμαι ο Γιώργος Τσελεμεντές, ο chef του greek affair και για σήμερα σας ετοίμασα ένα ξεχωριστό πιάτο.   ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΟΥ Ν...
Δίπλες Χριστουγέννων του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ... Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γλυκά των Χριστουγέννων είναι οι δίπλες  με κανέλα, σουσάμι, καρύδια και μέλι από τον Σεφ Γιώργο Τσελεμεντέ. ΥΛΙΚΑ ...