Γρανίτα φράουλα του Γιώργου Τσελεμεντέ

Γρανίτα φράουλα του Γιώργου Τσελεμεντέ

Γρανίτα φράουλα του Γιώργου Τσελεμεντέ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πολτοποιούμε τις φράουλες, αφού πριν τις πλύνουμε, τις καθαρίσουμε και τις στραγγίσουμε εντελώς. Περνάμε τον πολτό τους από ψιλό τρυπητό, τον ανακατεύουμε καλά με το νερό, τη ζάχαρη και το χυμό του λεμονιού, ρίχνουμε το μείγμα τους στην παγωτιέρα και παγώνουμε τη γρανίτα.

ΥΛΙΚΑ

7-8 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

7-8 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ (1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ) ΖΑΧΑΡΗ

50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ (4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ) ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

http://bit.ly/29sLo5H

Δείτε επίσης τα εξής:

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο από τον Σεφ Δημήτρη Πλουμι... Υλικά  500γρ μοσχαρισιος κιμας 3 κσ ρύζι γλασσε 1 Κρεμμύδι 1 Καρότο 1 Κολοκύθι Μισό ματσάκι Σέλινο Μισό ματσάκι Άνηθο Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδ...
Συνταγή: Κυνήγι ορτύκια με σταφίδες του Γιώργου Τσ... Συνταγή Κυνήγι ορτύκια με σταφίδες ένα  πολυ σπέσιαλ πιάτο για πολύ ιδιαίτερους καλεσμένους. ΥΛΙΚΑ 4 ΟΡΤΥΚΙΑ 1 ΚΙΛΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ Λ...