Κολοκυθάκια και Πιπεριές στην Κατσαρόλα του Γιώργου Τσελεμεντέ

Κολοκυθάκια

Κολοκυθάκια και Πιπεριές στην Κατσαρόλα του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ξύνουμε ελαφρώς τα κολοκύθια. Τα κόβουμε στη μέση και τα αδειάζουμε. Αδειάζουμε και τις πιπεριές από τα σπόρια τους. Αλατίζουμε το εσωτερικό τους. Σε μια  λεκάνη ανακατεύουμε  τον κιμά με το ρύζι το μαϊντανό τον άνηθο το δυόσμο τις ντομάτες τριμμένες , αλάτι-πιπέρι  4-5 κουταλιές της σούπας λάδι και το νερό. Πρέπει  να είναι ένα ζουμερό μείγμα,. Γεμίζουμε τα λαχανικά μας και τα βάζουμε στην κατσαρόλα . Ρίχνουμε και τις υπόλοιπες δύο ντομάτες τριμμένες, αλάτι και πιπέρι και 3-4 κουταλιές της σούπας  λάδι. Σε 45 λεπτά με 1 ώρα το φαγητό μας είναι έτοιμο. Τρώγεται ζεστό και κρύο. Εάν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα λαχανικά και να τα γεμίσουμε όπως τομάτες μελιτζάνες.

 

ΥΛΙΚΑ

4 κολοκύθια μεγάλα

4 πιπεριές

350 γραμμάρια κιμά

250 γραμμάρια  ρύζι Καρολίνα

4 ντομάτες

Μαϊντανό- άνηθο

δυόσμο

αλάτι-πιπέρι

λάδι

1 φλιτζάνι νερό

http://bit.ly/2c1jC3f