Κοτολέτες μοσχαριού με τυρί και ζαμπόν του Γιώργου Τσελεμεντέ

Κοτολέτες μοσχαριού

Κοτολέτες μοσχαριού με τυρί και ζαμπόν στον φούρνο του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Χτυπάμε ελαφριά τις κοτολέτες τις αλατίζουμε τις αλευρώνουμε τις περνάμε από τα αβγά και μετά από την τριμμένη φρυγανιά. Κατόπιν τις σοτάρουμε ελαφριά σε χαμηλά φωτιά και τις τοποθετούμε σε βουτυρωμένο πυρέξ. Στρώνουμε πάνω από κάθε κοτολέτα  μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα κασέρι και τις βάζουμε στο φούρνο, μόλις μαλακώσει το τυρί και πάρει λίγο χρώμα τις βγάζουμε και τις σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ

6 ΚΟΤΟΛΕΤΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΕΤΣΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ

50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

ΑΛΑΤΙ

2 ΑΒΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ

100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

6 ΦΕΤΕΣ ΖΑΜΠΟΝ

6 ΦΕΤΕΣ ΚΑΣΕΡΙ

http://bit.ly/2azV4NY