Κοτόπουλο με Κρεμμύδια του Γιώργου Τσελεμεντέ

Κοτόπουλο με Κρεμμύδια του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΥΛΙΚΑ

1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟΥ

250 ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ

2 ΣΠΟΡΟΙ ΜΠΑΧΑΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε σε μερίδες το κοτόπουλο μας. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και βάζουμε το κοτόπουλο μας να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. Αφαιρούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και βάζουμε μέσα τα κρεμμυδάκια μας τα σοτάρουμε σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε σκεπασμένα για 10 – 15 λεπτά να σιγοβράσουν. Προσθέτουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου πάνω από τα κρεμμυδάκια ρίχνουμε το μπαχάρι, την ζάχαρη, το αλατοπίπερο λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά περίπου.

Καλή σας όρεξη! 

tselementes_giorgos

http://bit.ly/1XQ4HLc

Δείτε επίσης τα εξής:

8 συμβουλές για light μαγείρεμα... 8 συμβουλές για light μαγείρεμα.   Σε μια προσπάθεια απώλειας βάρους, δεν έχει σημασία μόνο το τι τρώμε αλλά και το πώς το μαγειρεύουμε. Στις γ...
Αρνάκι στη σούβλα από τον Γιώργο Τσελεμεντέ... Αρνάκι στη σούβλα δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ ΥΛΙΚΑ 1 ΑΡΝΙ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΛΕΜΟΝΙ ΔΥΟΣΜΟΣ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αφαιρούμε ...