Κρητικό Απάκι με Μανιτάρια και Ξυνομηζήθρα

 

Καλημέρα φίλες και φίλοι μου και καλή εβδομάδα σας εύχομαι σήμερα σας εχω ετοιμάσει ένα κρητικό μεζέ.Κρητικό Απάκι με Μανιτάρια και Ξυνομηζήθρα.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες το απάκι στη μέση και μετά σε φέτες και τα κρατάμε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε τα μανιτάρια να σωταριστούνμετά προσθέτουμε το απάκι και όταν είναι έτοιμα αποσύρουμε από την φωτιά προσθέτουμε την ξυνομυζήθρας ανακατεύουμε καλά και μόλις γίνει ένα μείγμα το σερβίρουμε αμέσως.

ΥΛΙΚΑ

100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΠΑΚΙ

1/2 ΚΙΛΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ

120 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΞΥΝΟΜΥΖΗΘΡΑ

 

Του Γιώργου Τσελεμεντέ 

http://bit.ly/291fcsI

Δείτε επίσης τα εξής:

ΦΕΤΑ ΤΥΛΙΧΤΗ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ:Tο πιάτο της Ημέρ... Αγαπητοί φίλοι καλή σας ημέρα είμαι ο Γιώργος Τσελεμεντές ο chef του greek affair και για σήμερα έχουμε ένα πολύ ωραίο ορεκτικό.   ΦΕΤΑ ΤΥΛΙΧΤΗ ...
Κροκέτες παριζιέν του Γιώργου Τσελεμεντέ... Κροκέτες παριζιέν του Γιώργου Τσελεμεντέ ΥΛΙΚΑ 800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΡΕΑΣ ΨΗΜΕΝΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΕΥΡΑ ΚΑ ΠΕΤΣΕΣ ) ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ 200 ΓΡΑΜΜΑΡ...