Κροκέτες Μπακαλιάρος του Γιώργου Τσελεμεντέ

Καλημέρα φίλες και φιλοι μου σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα, Σήμερα θα σας μαγειρεύω Κροκέτες Μπακαλιάρο.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Παίρνουμε τον μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζουμε τον βράζουμε ελαφρώς τον ξεκοκαλίζουμε και τον ξεφτίζουμε. Βράζουμε επίσης τις πατάτες και αφού αφαιρέσουμε εντελώς τα νερά τις λιώνουμε. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα και μετά τα πλάθουμε σε κροκέτες , Τα περνάμε απο το  κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά

ΥΛΙΚΑ

1 ΦΥΛΛΟ ΠΑΣΤΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ

500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΤΡΙΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1/2 ΜΑΤΣΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1/2 ΛΕΜΟΝΙ

200 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ (ΑΛΕΥΡΙ, ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΙ)

http://bit.ly/1VpCElf