Λούτσος με σάλτσα ελιάς του Γιώργου Τσελεμεντέ

Λούτσος με σάλτσα ελιάς του Γιώργου Τσελεμεντέ

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΛΟΥΤΣΟΣ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΞΥΔΙ

90 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ

125 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΟΥΡΣΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

Λουτσος με σαλτσας ελιας

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το μαϊντανό το σκόρδο  το μισό λάδι και αλατοπιπερώνουμε, αναμειγνύουμε καλά. Καθαρίζουμε το λούτσο τον πλένουμε και τον στεγνώνουμε, τον χωρίζουμε σε φιλέτα τα  περνάμε από την φρυγανιά την τριμμένη και τον ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου μας για 5 – 10 λεπτά γυρνώντας τα συχνά. Τοποθετούμε τα φιλέτα μας σε πιάτα ρίχνουμε από επάνω το μείγμα με το μαϊντανό λίγο ξύδι και συνεχίζουμε με τα τουρσιά και τις ελιές.

http://bit.ly/1TttbUI

Δείτε επίσης τα εξής:

Κολοκυθόσουπα βελουτέ του Γιώργου Τσελεμεντέ...  Κολοκυθόσουπα Βελουτέ,με κύριο συστατικό τα λαχανικά και την κρεμώδης αφή ,όλα  όσο πρέπει να έχει μια  με υπέροχη σούπα!Η τέλεια πρόταση για το χρισ...
Ψητό κατσικίσιο τυρί σε πέρλες καρπουζιού του Γιώρ... Ψητό κατσικίσιο τυρί σε πέρλες καρπουζιού του Γιώργου Τσελεμεντέ  Σοτάρουμε τις πέρλες καρπουζιού σε βούτυρο ελαφρώς προσθέτουμε την ζάχαρη και τον κ...