Μαραθοτηγανίτες Σερίφου του Γιώργου Τσελεμεντέ

Χοιρινό ροστό Νάξου

Μαραθοτηγανίτες Σερίφου του Γιώργου Τσελεμεντέ

τσελεμεντες

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε μια λεκάνη  βάζουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και τα ψιλοκομμένα υλικά και προσθέτουμε νερό ως που να γίνει ένας παχύς χυλός ανακατεύοντας καλά. Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο λάδι και το αφήνουμε να κάψει, με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε απο το χυλό και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Οταν είναι έτοιμο το ακουμπάμε πρώτα σε χαρτί κουζίνας και μετά σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΡΑΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΤΡΙΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

350 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΝΕΡΟ ( ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ )

ΛΑΔΙ