Μαραθοτηγανίτες Σερίφου του Γιώργου Τσελεμεντέ

Μαραθοτηγανίτες Σερίφου του Γιώργου Τσελεμεντέ

τσελεμεντες

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε μια λεκάνη  βάζουμε το αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και τα ψιλοκομμένα υλικά και προσθέτουμε νερό ως που να γίνει ένας παχύς χυλός ανακατεύοντας καλά. Βάζουμε στο τηγάνι μπόλικο λάδι και το αφήνουμε να κάψει, με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε απο το χυλό και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Οταν είναι έτοιμο το ακουμπάμε πρώτα σε χαρτί κουζίνας και μετά σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΡΑΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΤΡΙΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

350 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΝΕΡΟ ( ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ )

ΛΑΔΙ

http://bit.ly/1WL5duI

Δείτε επίσης τα εξής:

Κοτόπουλο με Μπάμιες και κρασί ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ «ΔΥΟ ΦΕΓ... Το πιάτο της ημέρας: Κοτόπουλο με Μπάμιες και κρασί ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ από το Chef Δημήτρη Πλουμιστό. Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε αγαπημένοι μου φ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ : Δια χειρός ... Καλημέρα σήμερα μαγειρεύουμε  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΥΛΙΚΑ:   4 ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ ...