Ντοματοκεφτέδες – Γιώργου Τσελεμεντέ

Ντοματοκεφτέδες του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ntomatokeftedes

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Βάζουμε τις ντομάτες μας σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξουν για δύο ώρες περίπου. Αφού στραγγίξουν τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε και όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Αν χρειαστεί μπορούμε να συμπληρώσουμε αλεύρι αν δούμε ότι είναι πολύ αραιό το μείγμα μας,. Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Όταν είναι έτοιμοι τους τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΡΕΔΑΚΙΑ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

½ ΜΑΤΣΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

½ ΜΑΤΣΟ ΔΥΟΣΜΟ (ΤΑ ΦΥΛΛΑ) ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΡΙΓΑΝΗ ή ΘΥΜΑΡΙ

400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

http://bit.ly/2c9pqIc

Δείτε επίσης τα εξής:

Κουραμπιέδες με Stevia και επικάλυψη σοκολάτας... Το γλυκό της εβδομάδας: Κουραμπιέδες με Stevia και επικάλυψη σοκολάτας. Καλημέρα σας φίλες και φίλοι είμαι ο Δημήτρης Πλουμιστός ο chef του greekaffa...
Το γλυκό της εβδομάδας: Κανταΐφι από τον chef Γιώρ... Σήμερα φίλες και φίλοι μου σας εχω ετοιμάσει ένα αγαπημένο ελληνικό γλυκό,"κανταΐφι"το επίσημο κέρασμα για της ημερες των Χριστουγέννων. ΥΛΙΚΑ ...

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.