Πιπεριές γεμιστές κρύες : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ

Πιπεριές γεμιστές κρύες δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ

ΥΛΙΚΑ

6 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΦΡΕΣΚΕΣ

400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ

80 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ( ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΙ)

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τους αφαιρούμε το κοτσάνι τους και τους σπόρους. Τις ψήνουμε στο γκρίλ ή σε τηγάνι που ψήνει σαν γκρίλ ίσα να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την κοπανιστή και το παστουρμά. Αφού κρυώσουν οι πιπεριές μας τις γεμίζουμε με το μείγμα μας και τις σερβίρουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Καλή σας Όρεξη!

Chef Γιώργος Τσελεμεντές

Πιπεριές-γεμιστές-κρύες

http://bit.ly/1SYW62h