Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές του Γιώργου Τσελεμεντέ

Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΥΛΙΚΑ

4 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

100 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΥΡΙ GOYDA ΤΡΙΜΜΕΝΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ , ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΒΟΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ,ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΣΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ (ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ )ΟΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ.

 

http://bit.ly/2hbjHXc