Ρόκα με γαρίδες και ντοματίνια του Γιώργου Τσελεμεντέ

Ρόκα με γαρίδες και ντοματίνια του Γιώργου Τσελεμεντέ.

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΡΙΔΕΣ Νο1 ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ

250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ

2 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΡΟΚΑ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΜΟΝΙ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε ένα τηγάνι βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε τα ντοματίνια και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν, κατόπιν προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλο μισό λεπτό. Έπειτα ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες και τις σοτάρουμε μέχρι να ψηθούν, περίπου 4-5 λεπτά.

Προσθέτουμε μετά την ρόκα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Την σερβίρουμε ζεστή.