To γλυκό της Εβδομάδας: Σοκολατένια Καλτσόνε

To γλυκό της Εβδομάδας: Σοκολατένια Καλτσόνε του Γιώργου Τσελεμεντέ, για να γλύφεται και τα δάκτυλα σας!

sokolatenia-kaltsone

Μια συνταγή για ένα γλυκό που θα λατρέψετε και δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Θα το φάτε όλο… Φτιάξτε το και θα εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας και τους καλεσμένους σας…

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Απλώνουμε τη ζύμη σε μία λαδόκολλα και την κόβουμε στρογγυλή με ένα πιάτο. Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και την σκορπίζουμε πάνω στη ζύμη όπως και το βούτυρο. Κλείνουμε σε μισοφέγγαρο, περνάμε με αυγό από πάνω και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου. Αφού ψηθεί πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κακάο.

ΥΛΙΚΑ

1 έτοιμη ζύμη για πίτσα

150 γραμμάρια κουβερτούρα

75-100 γραμμάρια βούτυρο

Λίγη ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Λίγο κακάο για πασπάλισμα

www.greekaffair.gr

http://bit.ly/2cQsNUo

Δείτε επίσης τα εξής:

Συνταγή: Κοτόπουλο στο φούρνο με κονιάκ του Γιώργο... Συνταγή: Κοτόπουλο στο φούρνο με κονιάκ του Γιώργου Τσελεμεντέ Είναι ένα  πιάτο που όσοι το έχουν δοκιμάσει μου ζήτησαν τη συνταγή αμέσως. Έτσι μετά ...
Ροδακινόπιτα «Δροσερή και σπιτική... Υλικά (για 12-24 άτομα): 1 κεσεδάκι γιαούρτι 200 γρ. 1 κεσεδάκι μαργαρίνη 250 γρ. μισό κεσεδάκι ζάχαρη 1,5 κεσεδάκι σιμιγδάλι ψιλό μισό κεσεδάκ...