ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ 4 ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ

Συνταγή ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ 4 ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ – greekaffair.gr

tselementes

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ 4 ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ

2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

100 ΓΡΑΜΜ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ

ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ (1/4 από το ματσάκι)

ΑΝΗΘΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ (1/4 από το ματσάκι)

1 ΚΛΩΝΑΡΑΚΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ (μόνο τα φύλλα)

ΜΕΡΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

2-3 ΑΥΓΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φρυγανιά με όλα τα μυρωδικά και σε ένα άλλο μπολ σπάμε και χτυπάμε τα αυγά. Παίρνουμε τα στήθη, τα αλατοπιπερώνουμε και τα περνάμε πρώτα από τα αυγά και μετά από τη φρυγανιά. Κάνουμε το ίδιο άλλη μια φορά ώστε να σχηματιστεί μια κρούστα στην επιφάνεια. Τοποθετούμε τα παναρισμένα στήθη σε ένα αντικολλητικό ταψί ή σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 180° στη μεσαία θέση του φούρνου με τον αέρα ή στους 190°-200° χωρίς αέρα.  Βγάζουμε τα στήθη από το φούρνο, τα κόβουμε σε διαγώνιες ροδέλες και σερβίρουμε.

 

http://bit.ly/1qvfPk1

Δείτε επίσης τα εξής:

Μπριάμ Χρόνος Εκτέλεσης: 1 ώρα 30 λεπτά Μερίδα/ες: Οικογενειακή   Συστατικά 1 πατάτα κομμένη σε κύβους 2x2 εκ. 1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβ...
Μοσχάρι ταζίν με δαμάσκηνα Χρόνος Εκτέλεσης: 2 ώρες Μερίδα/ες: 4 Βαθμός Δυσκολίας: 2 Συστατικά 900 γρ. κρέας βοδινό για βραστό σε κύβους 1-2 εκ. αλάτι, πιπέρι ε...