Ταραμακεφτέδες του Γιώργου Τσελεμεντέ

Ταραμακεφτέδες του Γιώργου Τσελεμεντέ

image

ΥΛΙΚΑ

100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΑΡΑΜΑΣ

100 ΓΡΑΜΜΑΕΡΙΑ ΨΙΧΑ ΨΩΜΙΟΥ (ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΜΕΝΗ ΚΑΛΑ)

50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ

1 ΜΑΤΣΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1/2 ΜΑΤΣΟ ΑΝΙΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΙΣΜΈΝΟ

ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΛΑΔΙ

ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε μια λεκάνη βάζουμε τον ταραμά μαζί με την ψίχα ψωμιου, το αλεύρι, το μαιντανό, τον άνιθο, το δυόσμο το πιπέρι και το κρεμμύδι τα ανακατεύουμε πολύ καλά να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι κόβοντας το μείγμα μας με ένα κουτάλι.