Φιλέτο Βοδινό Γεμιστό του Γιώργου Τσελεμεντέ

Φιλέτο Βοδινό Γεμιστό του Γιώργου Τσελεμεντέ

ΥΛΙΚΑ

1 ΦΙΛΕΤΟ ΒΟΔΙΝΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1000 – 1200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ

ΑΛΑΤΙ- ΠΙΠΕΡΙ

100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ

1 ΑΒΓΟ ΣΦΙΧΤΑ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΠΡΟΕΡΕΤΙΚΑ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ (ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ)

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε μια λεκανίτσα βάζουμε τα υλικά για την γέμιση και τα αναμειγνείουμε ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Παίρνουμε το φιλέτο αφαιρούμε το κεφάλι του και τα παραφίλετα του το αλατοπιπερώνουμε και του κάνουμε μια τομή στην μέση απο τα πλάγια, γεμίζουμε με το μείγμα μας, το κλείνουμε και το αλείφουμε με το βούτυρο. Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου στο φούρνο μας στους 170 -180 βαθμούς. Εαν θέλουμε μπορούμε να φτιάξουμε και μια σάλτσα κόκκινου κρασιού και να το σερβίρουμε.

http://bit.ly/1Tl17We

Δείτε επίσης τα εξής:

ΦΕΤΑ ΤΥΛΙΧΤΗ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ:Tο πιάτο της Ημέρ... Αγαπητοί φίλοι καλή σας ημέρα είμαι ο Γιώργος Τσελεμεντές ο chef του greek affair και για σήμερα έχουμε ένα πολύ ωραίο ορεκτικό.   ΦΕΤΑ ΤΥΛΙΧΤΗ ...
Κριθαράκι με μυρωδικά και φέτα του Γιώργου Τσελεμε... Κριθαράκι με μυρωδικά και φέτα του Γιώργου Τσελεμεντέ. ΥΛΙΚΑ 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ 650 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΕΡΟ 80 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΜΑΤΣΑΚ...