Φιλετάκια κοτόπουλο του Γιώργου Τσελεμεντέ

Φιλετάκια κοτόπουλο του Γιώργου Τσελεμεντέ

image

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου σε λεπτές φέτες και τα χτυπάμε ελαφριά για να πλατύνουν (μην τα χτυπήσετε πολύ για να μη διαλυθούν). Τα αλατοπιπερώνουμε και μετα τα περνάμε πρώτα απο το αλεύρι και μετά απο τα αυγά.  Τέλος τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.

ΥΛΙΚΑ

2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΥΡΙ

2-3 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ

ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

ΗΛΙΕΛΑΙΟ