Χοιρινό Ριγανάτο του Γιώργου Τσελεμεντέ

Καλήμερα φίλες μου καλές σήμερα σας έχω μαγειρεύσει  ένα εκλεκτό πιάτο χοιρινό ριγανάτο.

χοιρινο ριγανατο

ΥΛΙΚΑ

1200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

80 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τα κομμάτια του χοιρινού και αφού πάρουν χρώμα τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα, στο τηγάνι συμπληρώνουμε το κρασί, λίγο νερό (περίπου 1-2 ποτήρια νερό) το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη το αφήνουμε  να πάρει μια βράση,κατόπιν το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κρέας μας και αφού την σκεπάσουμε με το καπάκι την αφήνουμε να βράσει για 45 λεπτά περίπου,

http://bit.ly/1Vlacky

Δείτε επίσης τα εξής:

Το πιάτο της Ημέρας: ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ του chef Γ... Αγαπητοί φίλοι ειμαι ο Γιώργος Τσελεμεντές ο chef του greek affair και σήμερα Παρασκευή θα σας μαγειρέψω μια συνταγή με ψάρι. ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
Πατάτες ‘Αννα του Γιώργου Τσελεμεντέ... Πατάτες Αννα του Γιώργου Τσελεμεντέ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα μπόλ δουλεύουμε το βούτυ...