Χοιρινό Ριγανάτο του Γιώργου Τσελεμεντέ

Χοιρινό Ριγανάτο

Καλήμερα φίλες μου καλές σήμερα σας έχω μαγειρεύσει  ένα εκλεκτό πιάτο χοιρινό ριγανάτο.

χοιρινο ριγανατο

ΥΛΙΚΑ

1200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

80 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε τα κομμάτια του χοιρινού και αφού πάρουν χρώμα τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα, στο τηγάνι συμπληρώνουμε το κρασί, λίγο νερό (περίπου 1-2 ποτήρια νερό) το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη το αφήνουμε  να πάρει μια βράση,κατόπιν το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κρέας μας και αφού την σκεπάσουμε με το καπάκι την αφήνουμε να βράσει για 45 λεπτά περίπου,