Χταπόδι Ξιδάτο του Γιώργου Τσελεμεντέ

Χταπόδι Ξιδάτο του Γιώργου Τσελεμεντέ

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Παίρνουμε το χταπόδι το πλένουμε και το καθαρίζουμε. Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό  ώστε να είναι καλυμμένο. Από την ώρα που θα πάρει βράσει μετράμε 40 λεπτά και μετά πρέπει να είναι έτοιμο. Το στραγγίζουμε το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε ροδέλες. Το βάζουμε σε ένα μπολ προσθέτουμε μπόλικο ελαιόλαδο ξύδι αλάτι πιπέρι και ρίγανη. Είναι έτοιμο να το σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ

1 ΧΤΑΠΟΔΙ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΞΥΔΙ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΡΙΓΑΝΗ

 

www.greekaffair.gr

http://bit.ly/2c3CWwZ

Δείτε επίσης τα εξής:

ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ... ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ: Tο πιάτο της Ημέρας του Chef Γιώργο Τσελεμεντέ. Αγαπητοί φίλοι καλή σας ημέρα είμαι ο Γιώργος Τσελεμεντές, ο chef...
Μανιτάρια Κρασάτα του Γιώργου Τσελεμεντέ... Τα μανιτάρια ως τροφή έχουν πολλούς φίλους, αλλά και πολλούς εχθρούς. Ο chef Γιώργος Τσελεμεντές  προτείνει μια λαχταριστή συνταγή για όσους ανήκουν σ...