Ψητό κατσικίσιο τυρί σε πέρλες καρπουζιού του Γιώργου Τσελεμεντέ

Ψητό κατσικίσιο τυρί

Ψητό κατσικίσιο τυρί σε πέρλες καρπουζιού του Γιώργου Τσελεμεντέ 

Σοτάρουμε τις πέρλες καρπουζιού σε βούτυρο ελαφρώς προσθέτουμε την ζάχαρη και τον κρόκο Κοζάνης τον οποίο έχουμε βάλει  για λίγο σε χλιαρό νερό και μόλις το σιρόπι δέσει είναι έτοιμο.

Ψήνουμε το κατσικίσιο τυρί το τοποθετούμε πάνω στις πέρλες και περιχύνουμε με την σάλτσα.

Υλικά 

120 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

80 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

20 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ

5-6 ΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

 

www.greekaffair.gr