Ψητό κατσικίσιο τυρί σε πέρλες καρπουζιού του Γιώργου Τσελεμεντέ

Ψητό κατσικίσιο τυρί σε πέρλες καρπουζιού του Γιώργου Τσελεμεντέ 

Σοτάρουμε τις πέρλες καρπουζιού σε βούτυρο ελαφρώς προσθέτουμε την ζάχαρη και τον κρόκο Κοζάνης τον οποίο έχουμε βάλει  για λίγο σε χλιαρό νερό και μόλις το σιρόπι δέσει είναι έτοιμο.

Ψήνουμε το κατσικίσιο τυρί το τοποθετούμε πάνω στις πέρλες και περιχύνουμε με την σάλτσα.

Υλικά 

120 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

80 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

20 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ

5-6 ΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΡΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

 

www.greekaffair.gr 

http://bit.ly/2aVX3fF

Δείτε επίσης τα εξής:

Κρητικό Απάκι με Μανιτάρια και Ξυνομηζήθρα...   Καλημέρα φίλες και φίλοι μου και καλή εβδομάδα σας εύχομαι σήμερα σας εχω ετοιμάσει ένα κρητικό μεζέ.Κρητικό Απάκι με Μανιτάρια και Ξυνομηζήθρ...
Σκουμπρί στο Φούρνο του Γιώργου Τσελεμεντέ... Σκουμπρί στο Φούρνο του Γιώργου Τσελεμεντέ. Το σκουμπρί θεωρείται πολύτιμο για το κρέας του. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμί...