ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΡΥΖΙ : Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ

ΥΛΙΚΑ:

 

600 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ  ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ

2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ

¼  ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

ΑΛΑΤΙ

½ ΜΑΤΣΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΡΥΖΙ (ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ)

500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ (ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ)

 

TSELEMENTES - DiaXeiros (SALONIA)-3web

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

 

Βράζουμε το ρύζι και το κρατάμε στην άκρη σε ζεστό μέρος.

Καθαρίζουμε τις γαρίδες εντελώς και σε ένα τηγάνι τις βάζουμε μαζί με το σκόρδο το αλάτι την καυτερή πιπεριά και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, γυρνώντας τις γαρίδες ώστε να μην πάρουν χρώμα μόνο από την μια πλευρά.

Όταν είναι έτοιμες τις σερβίρουμε σε ένα πιάτο τις πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και τις γαρνίρουμε με το μπρόκολο και το ρύζι.

http://bit.ly/1qvdLc1

Δείτε επίσης τα εξής:

Κοτόπουλο Τηγανιά με πιπεριές του Γιώργου Τσελεμεν... Κοτόπουλο Τηγανιά με πιπεριές του Γιώργου Τσελεμεντέ. Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι μου σήμερα θα μαγειρέψουμε "Κοτόπουλο Τηγανιά με Πιπ...
Κοτόπουλο με Κρεμμύδια του Γιώργου Τσελεμεντέ... Κοτόπουλο με Κρεμμύδια του Γιώργου Τσελεμεντέ. ΥΛΙΚΑ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟΥ 250 ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ...