ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ:Tο πιάτο της Ημέρας του Chef Γιώργο Τσελεμεντέ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΥΛΙΚΑ

2 ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΕΤΟ

ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ (μισό ματσάκι)

200-250 ΓΡΑΜΜ. ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

1cb4c4ac-4373-4b6c-ada1-48069c5983ae

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζητάμε από τον χασάπη να ανοίξει τα στήθη του κοτόπουλου στη μέση. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το λιώνουμε σε μέτρια φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε τα στήθη, τα βάζουμε στο τηγάνι και όταν πάρουν ελαφρά χρώμα από τη μια πλευρά, τα γυρίζουμε. Συνεχίζουμε να τα γυρνάμε μέχρι να ψηθούν. Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το τηγάνι, ρίχνουμε το δενδρολίβανο, το αφήνουμε για 1-1,5 λεπτό περίπου για να βγάλει τα αρώματά του και το περιχύνουμε πάνω  στα κοτόπουλα. Αντί για δενδρολίβανο μπορούμε να βάλουμε όποιο μυρωδικό φρέσκο προτιμάμε.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ

 

http://bit.ly/1MXwu9I

Δείτε επίσης τα εξής:

ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ: Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ... ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ: Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ ΥΛΙΚΑ:   ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:   400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΥΓΑ 120 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ...
Κριθαράκι με μοσχάρι στο φούρνο... Υλικά για 6 άτομα  1 κιλό μοσχάρι από κιλότο κομμένο σε μεγάλες μπουκιές ½ κιλό κριθαράκι χοντρό ½ κιλό ντομάτες ώριμες περασμένες από το μύλο...