Μαγειρέψετε: Πέννες με γαρίδες,πιπεριές, σάλτσα ντομάτας και γιαούρτι

Υλικά
250 γρ. πέννες
200γρ γαρίδες καθαρισμένες μικρό μέγεθος (μπορεί να είναι κατεψυγμένες)
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια και 1 μικρό κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
½ κόκκινη και ½ πράσινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια λεπτά
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες, αφού τις έχουμε στραγγίξει καλά από τα υγρά τους και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγο ακόμα. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και σιγοβράζουμε έως ότου εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας καλά. Στο τέλος ρίχνουμε και τις πέννες και ανακατεύουμε και πάλι.

 

Πηγή:www.daily-news.gr

http://bit.ly/25OXpuL

Δείτε επίσης τα εξής:

Γαλακτομπούρεκο: Φτιάξτε το μόνοι σας και μαγέψτε ... ΥΛΙΚΑ Κομμάτια 20 Χρόνος προετοιμασίας 15 Χρόνος ψησίματος 50 4 φλ. γάλα 1 φλ. ζάχαρη Φλούδα από 1 μέτριο ακέρωτο λεμόνι 2 βανίλιες 2 πρέζ...
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ: Το γλυκό της εβδομάδας του chef Γιώ... Το πορτοκάλι είναι φρούτο με γλυκιά ή γλυκόξινη γεύση και είναι λιγότερο ή περισσότερο αρωματικό ανάλογα με την ποικιλία και την ποιότητα. Το πορτοκά...