ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΛΥΚΕΣ: Δια χειρός Γιώργου Τσελεμεντέ

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΛΥΚΕΣ

 

ΥΛΙΚΑ:

 

1 ΤΕΜΑΧΙΟ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ } ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

1 ΤΕΜΑΧΙΟ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ   }           //                        //                   //

1 ΤΕΜΑΧΙΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

700 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΛΑΤΙ- ΠΙΠΕΡΙ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΕΥΡΙ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΣ ΠΑΠΡΙΚΑ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΟΜΑΤΑ

400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ

2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

giorgos tselementes

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

 

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, το αφαιρούμε από την κατσαρόλα όταν είναι έτοιμο και στην συνέχεια στην ίδια κατσαρόλα και στο ίδιο λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Κατόπιν προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας καλά για να μην μας σβολιάσει και μετά την πάπρικα και την τομάτα. Μετά προσθέτουμε το κρέας νερό τόσο ώστε να το σκεπάσει και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 30 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε την κολοκύθα και τις πιπεριές το δενδρολίβανο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά περίπου.

 

www.greekaffair.gr

http://bit.ly/1MXEA23

Δείτε επίσης τα εξής:

Κολοκυθάκια και Πιπεριές στην Κατσαρόλα του Γιώργο... Κολοκυθάκια και Πιπεριές στην Κατσαρόλα του Γιώργου Τσελεμεντέ. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Ξύνουμε ελαφρώς τα κολοκύθια. Τα κόβουμε στη μέση και τα αδειάζο...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΑΛΑ ΜΙΣΤΡΑΛ του Γιώργου Τσελεμεντέ... ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΑΛΑ ΜΙΣΤΡΑΛ Ο βακαλάος (μπακαλιάρος) έχει ευχάριστο άρωμα, χαμηλά λιπαρά, πολλές πρωτεΐνες και πυκνή λευκή σάρκα, που απολεπίζεται εύκολα...