Το πιάτο της Ημέρας: ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ του chef Γιώργο Τσελεμεντέ

Αγαπητοί φίλοι ειμαι ο Γιώργος Τσελεμεντές ο chef του greek affair και σήμερα Παρασκευή θα σας μαγειρέψω μια συνταγή με ψάρι.

ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ

4 ΦΕΤΕΣ ΣΟΛΟΜΟΥ

120- 150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αν έχουμε ατομικά πυρίμαχα σκεύη, ψήνουμε την κάθε μερίδα σολομού μέσα σε αυτά, αν όχι , βάζουμε τις φέτες του σολομού σε ένα ταψί με τέτοιο μέγεθος ώστε να αφήνει το μικρότερο δυνατό κενό ανάμεσα τους. Κόβουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια, τα βάζουμε πάνω στα κομμάτια του σολομού, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στη μεσαία σχαρα στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά ανάλογα με το πάχος της φέτας.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ

http://bit.ly/25OUP85

Δείτε επίσης τα εξής:

Κρέμα κόρν φλάουρ του Γιώργου Τσελεμεντέ... Η κρέμα βανίλιας ή κρέμα κόρν φλάουρ είναι ό,τι πιο νόστιμο μπορείτε να φάτε αν θέλετε γρήγορα ένα γλυκό. ΥΛΙΚΑ 4 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΑΛΑ 1 ΦΛΙ...
Μελιτζάνες λαδερές με ντομάτες του Γιώργου Τσελεμε... Μελιτζάνες λαδερές με ντομάτες του Γιώργου Τσελεμεντέ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μας, κα...