Συνταγή «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ» ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡΑΜΜ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ

1-2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

2 ΚΛΩΝΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ (μόνο τα φύλλα τους)

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΙΣΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα μανιτάρια. Σε ένα τηγάνι, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει, αλλά όχι πολύ, και ρίχνουμε πρώτα το κρεμμύδι, μετά το σκόρδο και κατόπιν τα μανιτάρια, τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα και τα σβήνουμε με κρασί. Στο τέλος, προσθέτουμε το δενδρολίβανο και αλατοπιπερώνουμε.