Συνταγή «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ» ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡΑΜΜ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ

1-2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

2 ΚΛΩΝΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ (μόνο τα φύλλα τους)

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΙΣΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τα μανιτάρια. Σε ένα τηγάνι, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο να κάψει, αλλά όχι πολύ, και ρίχνουμε πρώτα το κρεμμύδι, μετά το σκόρδο και κατόπιν τα μανιτάρια, τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα και τα σβήνουμε με κρασί. Στο τέλος, προσθέτουμε το δενδρολίβανο και αλατοπιπερώνουμε. 

 

http://bit.ly/1qvfCNK

Δείτε επίσης τα εξής:

ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ... ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ: Tο πιάτο της Ημέρας του Chef Γιώργο Τσελεμεντέ. Αγαπητοί φίλοι καλή σας ημέρα είμαι ο Γιώργος Τσελεμεντές, ο chef...
Καλαθάκι Λήμνου παναρισμένο με φυστίκη αιγίνης... Καλαθάκι Λήμνου παναρισμένο με φιστίκι αιγίνης του Γιώργου Τσελεμεντέ. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Παίρνουμε κάθε μια φέτα τυρί και την περνάμε  αφού πρ...