Το καλύτερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο είναι στην Ελλάδα!

Το βιβλιοπωλείο Atlantis, το οποίο βρίσκεται στην Οία της Σαντορίνης, είναι το καλύτερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο!

Το National Geographic δημοσίευσε τη λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλιοπωλεία στον κόσμο. Η λίστα συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο που εκδίδει το δημοφιλές περιοδικό «Destinations of a Lifetime». Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ένα ελληνικό βιβλιοπωλείο, που βρίσκεται σε νησί του Αιγαίου.

Το βιβλιοπωλείο Ατλαντίς, το οποίο βρίσκεται στην Οία της Σαντορίνης, είναι το καλύτερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο ξεχωρίζει σε παγκόσμια κλίμακα. Παλιότερα, η Guardian το είχε χαρακτηρίζει ως το ομορφότερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο.

Όλα άρχισαν από μια ιδέα του Κρεγκ και του Ολιβερ, δύο Αμερικανών φοιτητών που το 2002 βρέθηκαν για διακοπές στο νησί. Η θέα στο απέραντο γαλάζιο αλλά και τα αμέτρητα βιβλία και τα φεστιβάλ που διοργανώνουν οι ιδιοκτήτες το καθιστά κορυφαίο στο είδος του.

καλύτερο-βιβλιοπωλείο-στον-κόσμο

Το National Geographic δημοσίευσε τη λίστα με τα 10 καλύτερα βιβλιοπωλεία στον κόσμο. Η λίστα συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο που εκδίδει το δημοφιλές περιοδικό «Destinations of a Lifetime».

http://bit.ly/1TBv7uX

Δείτε επίσης τα εξής:

Ψωνίζουμε μόνο ελληνικά προϊόντα γιατί έτσι θα στ... Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε τις θέσεις εργασίας.  Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσ...
Στον Πειραιά το Μάιο του 2016 το 15ο East Med Yach... Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, η συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης με αφορμή 15ο East Med Yacht Show που θα δ...