Νέες δόσεις και εκπτώσεις από τη ΔΕΗ -Μικρή παράταση για διακανονισμό

Μπορεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους διακανονισμούς ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΗ να έληγε την τελευταία ημέρα του 2016, όμως όλα δείχνουν μια μικρή παράταση.

Η ΔΕΗ ετοιμάζει νέα προγράμματα διακανονισμών των ληξιπρόθεσμων οφειλών ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και μειώσεις στα τιμολόγια για εκείνους που προκαταβάλλουν όλο το ποσό του ετήσιου λογαριασμού ρεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Εθνος», υπάρχει μια σιωπηρή παράταση έως τις 6 Ιανουαρίου για την ευνοϊκή ρύθμιση αποπληρωμής χρεών σε 36 δόσεις με ελάχιστη μηνιαία καταβολή τα 10 ευρώ.

Αναμένεται μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ να αποφασίσει στη συνεδρίαση του την ερχόμενη Δευτέρα 9 του μηνός την καθιέρωση νέων κινήτρων για τη ρύθμιση των απλήρωτων λογαριασμών.

 

http://bit.ly/2iCFpmE

Δείτε επίσης τα εξής:

Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας το καινοτόμο σύστημα «... Ένα καινοτόμο σύστημα το οποίο παρέχει στους φοιτητές με μειωμένη όραση ή τύφλωση τη δυνατότητα να δίνουν γραπτώς εξετάσεις - εφόσον το επιθυμούν - αν...
Η πολεμική μας Αεροπορία γιορτάζει από 5 έως τις 8... Η πολεμική μας Αεροπορία γιορτάζει τον προστάτη της, Αρχάγγελο Μιχαήλ με Θεαματικές πτήσεις αεροσκαφών και με  ελιγμούς που θα μας  κόψουν την ανάσα. ...