Χαρίζουμε Χαμόγελα! Συλλέγοντας πλαστικά καπάκια

Χαρίζουμε Χαμόγελα! Συλλέγοντας πλαστικά καπάκια.

Χαρίζουμε Χαμόγελα! Συλλέγοντας πλαστικά καπάκια

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης ξεκινά επίσημα τη συνεργασία της με τον σύλλογο ατόμων με αναπηρία «ΑΡΩΓΗ» συλλέγουμε πλαστικά καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για ΑΜΕΑ.

Η συλλογική συνεργασία και η μαζική προσφορά αγάπης, μέσα από μια διαρκώς διευρυνόμενη αντίληψη και αλυσίδα αλληλεγγύης στις μέρες που διανύουμε σώζει ανθρώπους και ζωές!

Χαρίζουμε Χαμόγελα! Συλλέγοντας πλαστικά καπάκια  είναι το μήνυμα που στέλνει η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας καθιερώνοντας τη συγκέντρωση – συλλογή απο πλαστικά καπάκια όλο το χρόνο!

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζι οικογένειες που έχουν ανάγκη!

Στήριξε κι εσύ την πρωτοβουλία μας!

*Συγκεντρώνονται καπάκια όλων των ειδών: μπουκάλια νερού, αναψυκτικών, χυμών, γάλατα, λαδιού, απορρυπαντικών, αφρόλουτρων, μαρκαδόρων, στυλό κ.τ.λ.)

*Σημεία συγκέντρωσης – συλλογής: Σε όλες τις εκδηλώσεις της λέσχης σε ειδικά διαμορφωμένα δοχεία και καθημερινά στις εγκαταστάσεις της λέσχης)

http://bit.ly/29KPN73

Δείτε επίσης τα εξής:

Εικόνες άλλης εποχής στον Φλοίσβο... Τριήρεις με 170 ναύτες σε έναν μοναδικό πλου. Εικόνες μιας άλλης εποχής είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν όσοι τυχεροί βρέθηκαν την Τρίτη 19 Απριλίου...
Πρόγραμμα για νέους αγρότες έρχεται μετά το καλοκα... Πρόγραμμα ενίσχυσης για νέους αγρότες έρχεται μετά το καλοκαίρι με επιδοτήσεις  που θα φτάνουν μέχρι και τα 22.000 ευρώ για νέους έως 40 ετών. Τα επαγ...