Σκίτσο: Πως αντιμετωπίζει και πως λύνει κάθε χώρα ένα πρόβλημα;

Ένα σκίτσο που δείχνει πως αντιμετωπίζει κάθε χώρα ένα πρόβλημα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ένα σκίτσο με λίγη δόση χιούμορ και αρκετή δόση αλήθειας.

Ένα ιδιαίτερα εύστοχο και ευφάνταστο διάγραμμα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα εσωτερικά προβλήματα σε κάθε χώρα δημοσιοποίησε ο Jerome Vandon.

Σύμφωνα λοιπόν με το σκίτσο, στη Γερμανία όταν υπάρχει πρόβλημα αμέσως αντιμετωπίζεται, σε αντίθεση με τη Βρετανία όπου προηγείται μια εξέταση του ζητήματος παρέα με ένα τσάι. Στην Κίνα τα προβλήματα απλώς «διαγράφεται», δηλαδή θεωρείται ως μη υπάρχον. Σύμφωνα με το διάγραμμα, στην Ελλάδα, όταν υπάρχει πρόβλημα τα πάντα…κλείνουν.

Δείτε το διάγραμμα:

σκίτσο-1α: σκίτσο-1β

 

http://bit.ly/1qZ8fxs

Δείτε επίσης τα εξής:

Ο ΕΟΠΥΥ καταργεί τις προπληρωμές- Οι ασφαλισμένοι ... Ο ΕΟΠΥΥ καταργεί τις προπληρωμές. Οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν μόνο τη συμμετοχή τους για το απαραίτητο υγειονομικό υλικό. Τέλος στο καθεστώς των προ...
Νεο «ΟΠΛΟ» 3 εκατ. € απέκτησε η υπηρεσία της Ελ.ας... Νέο «ΟΠΛΟ» 3 εκατ.€ που θα «σκανάρει» τις προσφυγικές ροές απέκτησε η υπηρεσία της Ελ.ας. Ο εκσυγχρονισμός του Κέντρου Δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. κρίθηκε ε...