«Όλοι Μαζί Μπορούμε» 4.510.860 κιλά τροφίμων έχουν συγκεντρωθεί!

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» 4.510.860 κιλά τροφίμων έχουν συγκεντρωθεί με τη συνεχή συμβολή όλων.

Το μήνα Απρίλιο στο καλάθι του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώθηκαν από όλα τα Super Markets της χώρας 94.640 κιλά. Άμεση και συγκινητική ήταν για μια ακόμα φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι μαζί μπορούμε» για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας.

όλοι-μαζί-μπορούμε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

όλοι-μαζί-μπορούμε

Παράλληλα μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα προστέθηκαν και 3.000 κιλά από τα τρόφιμα που πρόσφεραν οι πολίτες τόσο στο «Click & Donate» όσο και στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε: ανοίγει την αυλαία» όπου συμπολίτες μας παρακολούθησαν δωρεάν δύο θεατρικές παραστάσεις με μοναδικό αντίτιμο την προσφορά τους σε τρόφιμα.

Με την ενέργειά του αυτή ο κόσμος απέδειξε για μία ακόμη φορά το αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που έχουν απέναντι στο συνάνθρωπο.

Οι ανάγκες δυστυχώς παραμένουν μεγάλες γι΄ αυτό η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ.

«Όλοι Μαζί Μπορούμε» να συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε τρόφιμα και σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος και την υποστήριξη των Super Markets όλης της χώρας, ώστε να μην υπάρξει κανείς συνάνθρωπός μας που να μην έχει εξασφαλίσει το καθημερινό του φαγητό.

Και η προσπάθεια συνεχίζεται.

http://bit.ly/1SXWC1A

Δείτε επίσης τα εξής:

Μπλε καβούρι: Eπανεμφανίστηκε δυναμικά στο Θερμαϊκ... Μπλε καβούρι: Eπανεμφανίστηκε δυναμικά στο Θερμαϊκό Στη δεκαετία του '60 ο Θερμαϊκός Κόλπος στη Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε έναν νέο ένοικο - Μπλε καβούρι...
Χαρίζουμε Χαμόγελα! Συλλέγοντας πλαστικά καπάκια... Χαρίζουμε Χαμόγελα! Συλλέγοντας πλαστικά καπάκια. Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης ξεκινά επίσημ...