Ο Γιώργος Νταλάρας στο «ΠΡΩΙΝΟ» του ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Νταλάρας στο «ΠΡΩΙΝΟ» του ΑΝΤ1
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Γιώργος Νταλάρας ανοίγει την καρδιά του και μιλάει πρώτη φορά στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την δικαστική του διαμάχη με τον Τζίμη Πανούση καθώς και  για την απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του.

Συζητά για την προσωπική του ζωή, για τους τραγουδιστές Αντώνη Ρέμο και Νότη Σφακιανάκη και μας αποκαλύπτει αν του έχουν γίνει πολιτικές προτάσεις. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σχολιάζει με το δικό του τρόπο τις πολιτικές εξελίξεις και αναφέρεται στην υπουργοποίηση της γυναίκας του  Άννας Νταλάρα.

Αύριο, Τετάρτη 27 Απριλίου μη χάσετε ένα διαφορετικό Γιώργο Νταλάρα σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση στο «ΠΡΩΙΝΟ» του ΑΝΤ1.

 

http://bit.ly/234zSBG

Δείτε επίσης τα εξής:

Νέα σειρά ντοκιμαντέρ «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ»... «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ». Η διατροφή στην Ελλάδα από την προϊστορία μέχρι σήμερα: είναι η νέα μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τη δημιουργική ο...
Ο Άκης προτείνει…Mια φρέσκια και ξεχωριστή π... Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16:50, μας δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες. Μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συντα...