Ιστορίες:Τρίτη 24 Μαίου στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα την Τρίτη 24 Μαίου  στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ISTORIES1

Η ιστορία του ελληνικού χρέους: Η «αναδιάρθρωση», το «κούρεμα», η «απομείωση», η λύση που συζητείται στο Eurogroup – αλήθειες και μύθοι.

Μια αποκλειστική, και αποκαλυπτική, συνέντευξη του «υπαρχηγού» της Μέρκελ, Μίκαελ Φουξ στη Σία Κοσιώνη: Ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών (CDU – CSU) μιλά για τις προθέσεις της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα, δείχνει τις «κόκκινες γραμμές» του Βερολίνου στο θέμα του χρέους και στέλνει καθαρά πολιτικά μηνύματα.

Ακόμη:

Την ημέρα της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup όπου μπαίνει στο τραπέζι το θέμα ελάφρυνσης του χρέους, ο Παύλος Τσίμας παρουσιάζει όλες τις πτυχές της εξαετούς μάχης για το χρέος και τα σενάρια της επόμενης μέρας.

Πόσα χρωστάμε, σε ποιούς, και τί θα πληρώσουμε; Τί έγινε από το 2010 μέχρι σήμερα – τί μπορεί πραγματικά να γίνει στο εξής; Θα υπάρξει, και ποιός θα είναι, συμβιβασμός μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας για το ελληνικό χρέος; Και, είναι η ελάφρυνση του χρέους η πραγματική λύση για το ελληνικό δράμα;

Μιλούν Γκίκας Χαρδούβελης, Νίκος Χριστοδουλάκης, Φίλιππος Σαχινίδης, Γιάννης Μηλιός και κορυφαίοι ευρωπαίοι αναλυτές –ανάμεσά τους, ο διευθυντής του CEPS Ντάνιελ Γκρος και ο οικονομολόγος του Bruegel Ζολτ Ντάρβας.

 

http://bit.ly/1U7qQyM

Δείτε επίσης τα εξής:

ΚΑΝ’ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ – από 30/03 έως 03/... Ο Άκης Πετρετζίκης καθημερινά στις 16:40, μας δίνει ιδέες για λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες. Μας προτείνει εύκολες και οικονομικές συντα...
Daddy cool. Νέα σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1.... Daddy cool. Νέα σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1. και είναι πολύ cool ! Την Πέμπτη 7/4 στις 22.15 Όταν ένας άντρας είναι δύσκολο να ξεπεράσει τη μαμά του για ν...