«ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

«ΜΕ ΑΓΑΠΗ» ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ  ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:50 στον ΑΝΤ1

 

Δέκα χρόνια καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 συμπληρώνει φέτος η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», που παρουσιάζει και επιμελείται η Μαρί Κυριακού.

Δέκα χρόνια, μέσα στα οποία έχει προβάλει εκατοντάδες θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, εκατοντάδες οργανώσεις, εθελοντικές πρωτοβουλίες αλλά και πρόσωπα που έχουν προσφέρει στους συνανθρώπους τους.

Η εκπομπή και η Μαρί Κυριακού έχει βραβευτεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό για το έργο της. Έτσι και φέτος θα συνεχίσει να ενημερώνει για αυτό που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον: για πρόσωπα και γεγονότα που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ανακούφιση και στήριξη.

Ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο και ένα πιο αισιόδοξο κόσμο συνεχίζεται για 10η χρονιά μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και καθημερινά στις 12:50!

mari-kyriakoy-1

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

 

ΙΔΕΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρί Κυριακού

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Τριπύλας

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ανέστης Παπαδούδης

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Ελένη Νικολάου

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Ελίνα Δελενίκα, Αιμιλία Ραγκούση

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Ριχάρδος Μερόντης

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θάνος Παπανικολάου

ΣΚΗΝΙΚΑ: Ρένα Βαρδάκη, Ράνια Πότογλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Κώστας Πρεκεζές

Generating...

Δείτε επίσης τα εξής:

ΖΟΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ – ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΝ... Ο Σπύρος Σούλης έρχεται κάθε εβδομάδα, για να σας αποκαλύψει τα πιο ακραία, τολμηρά και ριψοκίνδυνα… ζόρικα επαγγέλματα που είδατε ποτέ ή που θα μπορο...
“The X Factor ” για ακόμα μία φορά κέρδισε τις εντ... “The X Factor ” για ακόμα μία φορά κέρδισε τις εντυπώσεις.   Ένα φαντασμαγορικό show απόλαυσαν την Παρασκευή το βράδυ οι τηλεθεατές στην ...