«Ραδιοφωνικό Greekaffair» με καλεσμένη την Νάϊρα Αλεξοπούλου

«Ραδιοφωνικό Greekaffair» με καλεσμένη την Νάϊρα Αλεξοπούλου.

Δευτέρα 26/09, κοντά σας το «Ραδιοφωνικό Greekaffair» στο sfinakiafm.gr με την Αδαμαντία Λαουμτζή και τον Κυριάκο Τσικορδάνο.

tsiko-eleni-naira

Καλεσμένη τους η Νάϊρα Αλεξοπούλου. Μια νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια με πλούσια παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα και πολλές μεγάλες συνεργασίες.

Η Νάϊρα Αλεξοπούλου  βρέθηκε στο χώρο του Θεάτρου Χυτήριο και συνομίλησε με την Αδαμαντία και τον Κυριάκο σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

radiofoniko-greekaffair

Συντονιστείτε για να μας ακούσετε Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, 8μμ με 10μμ ώρα πατρίδας! Μόνο στο sfinakiafm!

naira-eleni-adamantia

Moto του Ραδιοφωνικό Greekaffair

«Μην ξεχνάτε ότι είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας. Ο νους μας είναι σαν ραδιοφωνικός πομπός που στέλνει σήματα στους άλλους να αντιδράσουν απέναντί μας, με τον τρόπο που αντιδρούν.»
www.greekaffair.gr
http://bit.ly/2cJejnD

Δείτε επίσης τα εξής:

Επιστρέφει δυναμικά και πάλι το πειρατικό ραδιόφων... Επιστρέφει δυναμικά και πάλι το πειρατικό ραδιόφωνο της δεκαετίας του 70 Το ήξερες ότι αναβιώνει στις μέρες μας το MW μεσαίων κυμάτων ραδιόφωνο της δ...
Jenny Jenny Σάββατο 19 Μαρτίου στο Mega... Το Σάββατο 19 Μαρτίου ο Γιώργος Καπουτζίδης έρχεται στο Jenny Jenny και «αντιμετωπίζει» όλη την παρέα σε ένα αυτοσχέδιο καραόκε! Μιλά για τη σχέση του...