Περιοδεία – «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων»

«Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων» γεννιέται, για να ανακαλύψουμε και να προλάβουμε την εξάπλωση του φαινομένου του bullying. O Κώστας Βουτσάς με τη σπουδαία κωμική του δεινότητα, παίζει και σκηνοθετεί αλλά επίσης συμβάλει μαζί με την Αλίκη Κατσαβού, στο κείμενο του πρωτότυπου αυτού έργου που θα ταξιδέψει σε πολλά ανοιχτά θέατρα της χώρας.

Σε ένα έργο υψηλής φαντασίας, με χορό, τραγούδι, μουσική και πρόζα και θέμα τον εκφοβισμό (bullying) θα παρακολουθήσουμε την ιστορία του στρογγυλοκέφαλου που γεννήθηκε στη χώρα των μυτεροκέφαλων κι αντιμετωπίζει την απόρριψη και το συστηματικό εκφοβισμό από τους συμμαθητές του εξαιτίας της διαφορετικότητάς του. Ο δίκαιος βασιλιάς της χώρας, που παίρνει υπό την προστασία του το στρογγυλοκέφαλο παιδί, δείχνει το δρόμο της αγάπης και της φιλίας μέσα στο δάσος της γνώσης και των αποφάσεων.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας παρουσιάσουμε τη δοκιμασμένη αυτή παράσταση, όπου το γέλιο εναλλάσσεται με τη συγκίνηση, που εμπνέει και βοηθάει παιδιά και τους νέους να αποκτήσουν εμπειρίες πάνω στο θέμα του εκφοβισμού και να τις εφαρμόσουν στις δικές τους ζωές, να βρουν λύσεις στα δικά τους ερωτηματικά και δυσκολίες και να αναπτύξουν δικές τους στρατηγικές εναντίον του bullying.

Δείτε το βίντεο παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=j6MEgK3dMTA 

& το πρόγραμμα περιοδείας: http://theatromathia.blogspot.gr/2015/06/bullying.html   

DSC_0207

www. greekaffair.gr

http://bit.ly/1XlSY4H

Δείτε επίσης τα εξής:

ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΜΟΥ με την ομάδα κουκλοθεά... Ο μικρός Λέανδρος ξυπνάει ένα πρωί και βρίσκει στο δωμάτιό του ένα δράκο. Ο δράκος αρχίζει να μεγαλώνει και όλο μεγαλώνει και γίνεται τόσο μεγάλος, ...
«Ο Σαρλό και το κορίτσι» στην παιδική σκηνη του Va... Ο Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει τους Sakito and Richi fantasy στην παιδική κωμική παράσταση “Ο ΣΑΡΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ” της Ελευθερίας Αλεξοπούλου και του ...